Sem - Sectionale poorten / Portes sectionelles

Herstelling alle merken poorten

GENIET VAN DE LUXE VAN EEN SECTIONALE POORTContacteer Sempoorten

PLAATSING EN HERSTELLINGEN INDUSTRIËLE POORTEN

Als industrieel bedrijf hanteert u specifieke werkwijzen. Daarom laten we u de keuze tussen verschillende types industriële poorten, elk met specifieke eigenschappen die het uw bedrijf makkelijker maken.

Industriële poort overheaddeur S40

OVERHEADDEUR S40

De in staal uitgevoerde S40-deur is de meest gebruikte industriële overheaddeur en kan tot 12m breed op maat geproduceerd worden.

Hoge isolatiewaarde
De overheaddeur bestaat uit dikke stalen panelen (4cm) die naadloos in elkaar schuiven. Tussen de panelen zit een brandvertragende schuimkern van polyurethaan, waardoor de isolatiewaarde binnen de hoogste klasse van de CE-normering valt. Dit levert u een extra energiebesparing op.

Lange levensduur
De extra dikke stalen panelen zijn verzinkt en gecoat, wat de poorten optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. Daarnaast integreren we ook een stalen versterkingsstrip. Zo garanderen we u een lange levensduur, een betere stabiliteit en het langdurig functioneren van alle componenten.

Op maat
De overheaddeuren worden op maat gemaakt en geplaatst. Indien gewenst kunt u ook een loopdeur of vensters toevoegen. De poorten worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

Industriële poort overheaddeur A40

OVERHEADDEUR A40

De A40-overheaddeur is een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium deur met veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt op maat geproduceerd zodat ze perfect past bij uw pand en corporate identity.

Flexibele indeling
De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen en laat ruimte voor creativiteit. De A40-overheaddeur is geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Individuele styling
Samen met u delen we de verschillende velden in volgens wens en combineren we diverse uitvoeringen. De panelen worden standaard geproduceerd in geanodiseerd aluminium; de secties kunnen ook in kleur worden geleverd.

Gesloten bodemsectie van staal
Combineer de A40-overheaddeur met een bijpassende gesloten bodemsectie van staal en bescherm de deur zo optimaal tegen schade en vuil. Het uitzicht van de stalen bodemsectie wordt afgestemd op de styling van de overheaddeur.

Uitsluitend met vingerklembeveiliging
Al onze overheaddeuren zijn CE-goedgekeurd en veilig in gebruik. De A40-overheaddeur leveren we standaard met vingerklembeveiliging – zelfs de deuren hoger dan 2,5m (wettelijk niet verplicht).

Industriële poort Snellooppoort

SNELLOOPPOORTEN

Een snellooppoort opent snel en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De poort is een flexibele afsluiting met groot gebruiksgemak, en bespaart u energie en warmte door een hoge isolatiewaarde.

Industrie laad lossysteem

LAAD- en lossystemen

SEMpoorten heeft een ruim aanbod aan dockuitrusting in huis, waaronder laadbruggen (levelers) en shelters met toebehoren. Onze kwaliteitsvolle laadbruggen worden geproduceerd door het topbedrijf dsg-systems.

gereedschap herstelling poort

HERSTELLINGEN ALLE MERKEN

Heeft u al één of meerdere poorten en zoekt u een oplossing voor onderhoud en/of herstelling? SEM-poorten is de ideale partner en voert herstellingen uit van elk merk.

Levering uit Denderhoutem over heel belgië

PLAATSING EN LEVERING IN HEEL BELGIË

SEM-poorten werkt vanuit Haaltert (Oost-Vlaanderen, nabij Aalst en Geraardsbergen) en plaatst en herstelt sectionale poorten in heel het land.

Maatwerk poorten

MAATWERK

SEM-poorten denkt met u mee en werkt samen met u de perfecte poort uit die het best past bij uw werkwijze en vereisten.